Micro E-mini Futures, Επεξήγηση

0
6Από: Spencer Israel

Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που η CME ξεκίνησε το μάρκετινγκ συμβολαίων Micro E-mini, την πιο πρόσφατη σουίτα συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης, και τα αρχικά δεδομένα είναι καλά

Περισσότερα από 1 εκατομμύριο συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Micro E-mini άλλαξαν τα χέρια στις τρεις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης του Μαΐου. Στην έκθεση κερδών της στις 30 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος και CEO της CME Terrence A. Duffy δήλωσε ότι η Micro E-minis είχε μέσο ημερήσιο όγκο πωλήσεων περίπου 565.000 το τρίτο τρίμηνο (αύξηση 35% από το δεύτερο τρίμηνο) και περισσότερους από 50.000 λογαριασμούς δραστηριοποιούνται τα προϊόντα.

Τι είναι τα Μικρά E-Μίνι Futures

Η Micro E-minis είναι η τελευταία προσπάθεια της CME να καταστήσει πιο προσιτές τις εμπορικές συναλλαγές μελλοντικών συναλλαγών για τον μέσο έμπορο / επενδυτή. Αλλά πρώτα, ένα γρήγορο μάθημα ιστορίας.

Τα χρηματιστηριακά συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης έχουν ιστορικά αποτελέσει ένα δημοφιλές εργαλείο διαπραγμάτευσης που χρησιμοποιείται από θεσμικούς επενδυτές για να κάνουν τα πάντα από αντιστάθμιση για να προσθέσουν μόχλευση. Αλλά από τα τέλη της δεκαετίας του '90, οι συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης μετοχικού δείκτη έγιναν πολύ ακριβές για το μέσο επενδυτή του λιανικού εμπορίου

Έτσι το 1997 η CME ξεκίνησε τα συμβόλαια E-mini, μικρότερα συμβόλαια αξίας ⅕ μεγέθους συμβατικού συμβολαίου μελλοντικής εκπλήρωσης δείκτη. Τα προϊόντα αυτά έγιναν εξαιρετικά δημοφιλή. Το 2018, η εταιρεία ανέφερε ότι ο μέσος ημερήσιος όγκος για τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης E-mini S & P 500 ήταν 2,7 εκατ.

Ωστόσο, καθώς η αξία των χρηματιστηριακών δεικτών έχει αυξηθεί τα επόμενα 22 χρόνια, η αξία των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης E-mini ήταν πολύ μεγάλη. Όπως ανέφερε η CME, "Η πλασματική αξία του συμβολαίου μελλοντικής εκπλήρωσης E-mini S & P 500 έχει αυξηθεί από ~ $ 47K την ημερομηνία που ξεκίνησε σε ~ $ 145K στις 22 Απριλίου 2019. Το ποσό του κεφαλαίου που απαιτείται για την πρόσβαση στα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης η αγορά έχει γίνει πολύ επαχθής για πολλούς μεμονωμένους εμπόρους. "


Πηγή: Ομίλου CME

Αυτό μας φέρνει στο Μάιο και την κυκλοφορία του Micro E-minis. Τα Micro E-minis είναι συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης που είναι το 1/10 του μεγέθους ενός συμβολαίου μελλοντικής εκπλήρωσης E-mini.

Αυτή τη στιγμή, προσφέρονται Micro E-minis για τέσσερις χρηματιστηριακούς δείκτες:

  • S & P 500 (MES)
  • Nasdaq 100 (MNQ)
  • Russell 2000 (M2K)
  • Dow Jones Βιομηχανικός Μέσος Όρος (MYM)

Περισσότερα Προσιτό Δείκτη Δείκτη Χρηματιστηρίου

Όσον αφορά τις προδιαγραφές συμβολαίων, η Micro E-minis εμπορεύεται παρόμοια με τους τυποποιημένους ομολόγους τους E-mini, με πανομοιότυπες ώρες συναλλαγών από την Κυριακή στις 6 μ.μ. έως Παρασκευή στις 5 μ.μ. ET. και τις ίδιες λήξεις συμβάσεων την τρίτη Παρασκευή του τελευταίου μήνα του τριμήνου (Μάρτιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος).

Η μεγαλύτερη διαφορά είναι το μέγεθος της σύμβασης. Επειδή το Micro E-minis είναι το 1/10 το μέγεθος του τυποποιημένου E-minis, η απαίτηση περιθωρίου είναι επίσης το 1/10 του μεγέθους. Και λόγω αυτού του μικρότερου μεγέθους συμβολαίου, οι μετακινήσεις προς τα πάνω και προς τα κάτω είναι πολύ χαμηλότερες στο Micro E-minis

Σε μια τυποποιημένη σύμβαση E-mini S & P 500, για παράδειγμα, η αξία ενός τραπεζογραμματίου αξίζει 12,50 δολάρια, ενώ η αξία μιας κίνησης ενός σημείου στο S & P 500 αξίζει $ 50 ανά σύμβαση. Σε ένα συμβόλαιο Micro E-mini, η αξία ενός τραπεζογραμματίου αξίζει 1,25 δολάρια και η κίνηση ενός σημείου στο S & P 500 αξίζει 5 δολάρια ανά σύμβαση

.

Όπως συμβαίνει με κάθε προϊόν μελλοντικής εκπλήρωσης, οι παράγοντες κινδύνου παραμένουν οι ίδιοι. Αλλά η ελπίδα είναι ότι αυτά τα φθηνότερα προϊόντα θα προσελκύσουν περισσότερους καθημερινούς επενδυτές στην πλευρά του μέλλοντος της αγοράς. Και με δεδομένα αξίας μισού χρόνου, φαίνεται να εργάζεται.

Ενεργός συναλλαγή με το Lightspeed

Το Lightspeed, ένα τμήμα της Lime Brokerage, παρέχει στους ενεργούς εμπόρους όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για να τους βοηθήσουν να βρουν επιτυχία στη διαπραγμάτευση των μετοχών και αναπτύσσουμε και εκτελούμε την πλατφόρμα ενεργών εμπόρων για να προσφέρουμε έναν βέλτιστο χρήστη εμπειρία. Με τις διαισθητικές διατάξεις διασύνδεσης και τους σαρωτές θεσμικών ποιοτικών αποθεμάτων και επιλογών, επιδιώκουμε να βοηθήσουμε τους εμπόρους να επιτύχουν τους στόχους τους, ανεξάρτητα από τη στρατηγική τους. Προσφέρουμε επίσης στους πελάτες μας μερικές από τις χαμηλότερες εμπορικές χρεώσεις στον κλάδο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα επαγγελματικής διαπραγμάτευσης με το Lightspeed, παρακαλώ καλέστε μας στο 1-888-577-3123, ζητήστε ένα demo ή .

Η διαπραγμάτευση μελλοντικών συναλλαγών συνεπάγεται σημαντικό κίνδυνο απώλειας και δεν είναι κατάλληλη για όλους τους επενδυτές. Κάθε επενδυτής πρέπει να εξετάσει κατά πόσο αυτή είναι μια κατάλληλη επένδυση, καθώς μπορεί να χάσετε όλα ή περισσότερα από την αρχική επένδυσή σας. Οι προηγούμενες επιδόσεις δεν είναι ενδεικτικές των μελλοντικών αποτελεσμάτων.

Η θέση Micro E-mini Futures, Επεξήχθη εμφανίστηκε πρώτα στις Χαμηλό Κόστος Χρηματιστήριο & Επιλογές Συναλλαγών | Προηγμένη εμπορία μετοχών σε απευθείας σύνδεση Lightspeed |Source link

قالب وردپرس

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here