Πότε να εξετάσετε τη χρηματοδότηση για την επιχείρησή σας

0
9


Η λειτουργία μιας επιχείρησης απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά. Η σκληρή δουλειά κυμαίνεται από τη διαχείριση των υπαλλήλων σας στη λήψη κρίσιμων αποφάσεων που θα ωφελήσουν την επιχείρησή σας. Μια πτυχή της διαχείρισης των επιχειρήσεων που πρέπει να είστε ακριβείς και προσεκτικοί είναι τα οικονομικά σας. Αυτά περιλαμβάνουν τα λειτουργικά έξοδα, το κεφάλαιο κίνησης και άλλες δαπάνες. Επομένως, πρέπει να παρακολουθείτε τις πηγές χρηματοδότησής σας.

Ωστόσο, όταν ασχολείσαι με τα οικονομικά σου, τα πράγματα μπορεί να μην φτάσουν όπως θέλεις. Κανονικά, το κέρδος από την επιχείρησή σας καλύπτει τα οικονομικά έξοδα στη λειτουργία της επιχείρησής σας. Αλλά εάν το κέρδος σας δεν είναι αρκετό, ίσως είναι καλή ιδέα να απευθυνθείτε στους δανειστές και να υποβάλετε αίτηση για δάνεια.

Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, εδώ είναι εννέα περιπτώσεις όπου ίσως θέλετε να αναζητήσετε ένα δάνειο από έναν δανειστή:

Όταν χάνετε την πρωτεύουσα

Η ίδρυση κάθε επιχείρησης είναι το κεφάλαιο εκκίνησης. Το κεφάλαιο εκκίνησης για την επιχείρησή σας καλύπτει όλες τις δαπάνες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας

Αν είστε σε μεταποιητική επιχείρηση, θα καλύψετε τα έξοδα των πρώτων υλών. Για την εμπορία προϊόντων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά των προϊόντων απευθείας από τις εταιρείες. Στις επιχειρήσεις που εμπλέκονται σε υπηρεσίες, θα μπορούσε να συμβεί σε βάρος της πρόσληψης εργαζομένων. Εάν στερείται το κεφάλαιο εκκίνησης, ίσως είναι καλύτερο να εξετάσετε το ενδεχόμενο δανεισμού.

Λάβετε υπόψη ότι τα διαφορετικά κράτη έχουν πολύ διαφορετικές δανειακές υπηρεσίες. Για παράδειγμα, τα επιχειρηματικά δάνεια της Καλιφόρνια προσφέρουν πολλά προγράμματα σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν μια μικρή επιχείρηση που δεν διαθέτει το απαραίτητο αρχικό κεφάλαιο. Προγράμματα όπως το "Πρόγραμμα Καλωσορίσματος Καλύτερου Δανείου Καλιφόρνιας Καλιφόρνιας", το "Πρόγραμμα Εγγύησης Δανείων για Μικρές Επιχειρήσεις" και το "Πρόγραμμα Καλωδιακής Πρόσβασης στο Κεφάλαιο Καλιφόρνιας" αξίζει να αναζητήσετε αν βρίσκεστε στην Καλιφόρνια

Ωστόσο, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το πιστωτικό αποτέλεσμά σας όταν δανείζετε χρήματα. Έχοντας ένα κακό πιστωτικό αποτέλεσμα ενδέχεται να σας εμποδίσει να λάβετε ένα δάνειο. Εάν έχετε κακό πιστωτικό αποτέλεσμα, θα έχετε αυτόματα υψηλότερα επιτόκια.

Όταν υπάρχουν έκτακτα έξοδα

Οι διακυμάνσεις της αγοράς συμβαίνουν. Σε μια ασταθή οικονομία, η ταμειακή ροή της επιχείρησής σας μπορεί να αυξηθεί και να μειωθεί. Αυτές οι διακυμάνσεις ενδέχεται να προκαλέσουν επιπλοκές στην επιχείρησή σας και ενδέχεται να σας ζητήσουν να βγάλετε μετρητά από την τσέπη σας.

Ωστόσο, αν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά έξοδα έκτακτης ανάγκης που προκύπτουν, θα ήταν ίσως καλό να στραφούν σε δανειστές. Η βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος να πάτε. Αυτά τα δάνεια εξυπηρετούν τις μικρές επιχειρήσεις και καλύπτουν ένα μικρό χρονικό διάστημα. Αλλά προσέξτε, γιατί τα βραχυπρόθεσμα δάνεια έχουν υψηλά επιτόκια.

Όταν είστε έτοιμοι να αναπτύξετε τη φυσική τοποθεσία σας

Οι επιτυχημένες επιχειρήσεις οδηγούν στην επέκταση των περιουσιακών στοιχείων σας. Ειδικά αν ασχολείστε με μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών, ίσως είναι καλή ιδέα είτε να νοικιάσετε μια μεγαλύτερη τοποθεσία είτε να ρυθμίσετε διαφορετικούς πάγκους σε διαφορετικές περιοχές

Η ενοικίαση μιας μεγαλύτερης τοποθεσίας τείνει να προσελκύσει περισσότερους πελάτες, διότι τους οδηγεί να πιστεύουν ότι έχετε μια ακμάζουσα επιχείρηση. Ένα μεγάλο μέρος με σχέδια τοποθέτησης είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα μάτι-καραμέλα για τους πελάτες-στόχους σας. Έχοντας διαφορετικούς πάγκους είναι επίσης καλός. Αυτό καθιστά το προϊόν ή την υπηρεσία σας πιο διαθέσιμο και προσβάσιμο στους πελάτες-στόχους σας.

Έτσι, εάν σχεδιάζετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας από άποψη φυσικής θέσης, ίσως είναι χρήσιμο να ελέγξετε τους επενδυτές αγγέλων ή τα επιχειρηματικά δάνεια υψηλού επιπέδου

Όταν χρειαστεί να προσλάβετε πιο ειδικευμένους εργαζόμενους

Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση είναι μια ομάδα αξιόπιστου προσωπικού και διαχείρισης. Έχοντας ικανά εργαζόμενους που μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί είναι απαραίτητο. Όταν η επιχείρησή σας επεκτείνεται, ίσως χρειαστεί μια μεγαλύτερη ομάδα.

Η πρόσληψη ικανών ανθρώπων έρχεται με μια τιμή. Όσο πιο εξειδικευμένος είναι ένας εργαζόμενος, τόσο πιο ακριβά μπορεί να είναι να τα μισθώσει. Έτσι, εάν χρειάζεστε περισσότερο προσωπικό για να βοηθήσετε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί, ίσως είναι συνετό να βρείτε έναν κατάλληλο δανειστή.

Όταν λείπει το κεφάλαιο κίνησης

μπορεί να είναι συνετό να στραφούν σε δανειστές. Το κεφάλαιο κίνησης είναι κρίσιμο για τη λειτουργία μιας επιχείρησης. Καλύπτει καθημερινές λειτουργίες. Αυτό περιλαμβάνει την παράδοση των πρώτων υλών, τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και νερού της εγκατάστασής σας και άλλα λειτουργικά έξοδα. Βασικά, το κεφάλαιο κίνησης είναι αυτό που εκτελεί την επιχείρησή σας.

Capital line of credit από τους δανειστές θα μπορούσε να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Αυτό περιλαμβάνει δανεισμό χρημάτων από έναν δανειστή, που θα σας δώσει μια γραμμή πίστωσης που ισοδυναμεί ή υπερβαίνει το απαιτούμενο ποσό. Μια πιστωτική γραμμή μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός τρόπος για να χρηματοδοτήσετε το κεφάλαιο κίνησης που μπορεί να είναι εξαιρετικά ακριβό. Ως μπόνους, δεν θα χρεωθείτε για την αχρησιμοποίητη πίστωση του δανείου.

Takeaway

Όσο περισσότερο μεγαλώνει η επιχείρησή σας, τόσο πιο ακριβό είναι να το τρέχετε. Είναι μια καλή ιδέα να απευθυνθείτε στους δανειστές, ειδικά όταν έχετε περιορισμένη ταμειακή ροή. Όσο καιρό είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα δανεισμένα χρήματα για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Η θέση Πότε να εξετάσει τη χρηματοδότηση για την επιχείρησή σας εμφανίστηκε πρώτα στο Wall Street Survivor .



Source link

قالب وردپرس

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here