Μεταβαίνοντας το κουζινάκι μας από τις "Συνταγές Πρώτα" σε "Συστατικά Πρώτα"

0
8


Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, μεταβαίνουμε σταδιακά από μια μεθοδολογία "συνταγών πρώτα" στη μαγειρική σε μια μεθοδολογία "πρώτων συστατικών". Στόχος μας είναι να κάνουμε το μαγείρεμα στο σπίτι πολύ πιο ευέλικτο ώστε να μπορούμε να βασιζόμαστε ακόμη περισσότερο στην μαζική αγορά βασικών συστατικών και απλά να αγοράζουμε ηγέτες απώλειας από το διάδρομο παραγωγής του παντοπωλείου. Έχω γράψει λίγο για αυτή τη βάρδια πριν και σκέφτηκα ότι μια ενδελεχή ενημέρωση μπορεί να είναι σωστή.

Ας δούμε λεπτομερώς τι είναι αυτό

Πώς έχουμε κάνει τα πράγματα στο παρελθόν

Στο παρελθόν, η στρατηγική μας για το σχεδιασμό γεύματος και την αγορά τροφίμων και τη μαγειρική ήταν απλή. Ήταν μια διαδικασία πέντε βημάτων:

Βήμα 1: Λήψη φυλλαδίου
Βήμα 2: Επιλέξτε τις συνταγές και τα γεύματα για την εβδομάδα χρησιμοποιώντας το ημερολόγιό μας και τα στοιχεία που πωλούνται στο έντυπο
Βήμα 3: Κάνετε μια λίστα με τα τρόφιμα από αυτές τις συνταγές, η οποία είναι βασικά μια λίστα με τα συστατικά των συνταγών μείον αυτά που έχουμε ήδη στο χέρι
Βήμα 4: Πηγαίνετε στο παντοπωλείο με τον κατάλογο τροφίμων στο χέρι
Βήμα 5: Προετοιμασία γευμάτων σύμφωνα με το σχέδιο

Το σύστημα αυτό δημιουργήθηκε με την πάροδο του χρόνου για διάφορους λόγους.

Ένα, είμαστε κάπως κουρασμένοι από τα κουπόνια αποκοπής και βρήκαμε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε πολύ την ίδια εξοικονόμηση εάν είχαμε επιδείξει προσοχή στην αγορά πράγματα από το φυλλάδιο μανάβης ενός μπαλάντου χαμηλού κόστους και να κολλήσει σε μεγάλο βαθμό για να αποθηκεύσει προϊόντα μάρκας.

Δύο, γνωρίζαμε ότι έχοντας ένα προσεκτικό σχέδιο γεύματος που έλαβε υπόψη το ημερολόγιό μας, ήταν πολύ πιθανότερο να ετοιμάζουμε τα γεύματα στο σπίτι, κάτι που είναι πολύ φθηνότερο από το φαγητό όλη την ώρα

Τρεις, γνωρίζαμε ότι τα ψώνια από έναν κατάλογο παντοπωλείων ήταν πιθανό να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε την εστίαση σε αυτόν τον κατάλογο και έτσι ήταν λιγότερο πιθανό να βάλουμε απρογραμμάτιστα πράγματα στο καλάθι

Τέσσερις, δεν ήμασταν απίστευτα σίγουροι στην κουζίνα καθώς μετακομίσαμε σε αυτό το σχέδιο και έχοντας έτσι γνωστές συνταγές που θα ακολουθούσαν ήταν πολύ σημαντική.

Αυτό το σύστημα ήταν αυτό που ανέχτηκε τη σχετική μας απειρία στην κουζίνα και το τρελό μας πρόγραμμα, ενώ βρήκαμε πολλούς τρόπους για να εξοικονομήσουμε χρήματα – μαγείρεμα στο σπίτι, χρησιμοποιώντας ένα παντοπωλείο χαμηλού κόστους, να κολλήσετε σε έναν κατάλογο παντοπωλείων, τον κατάλογο γεμάτο από αντικείμενα προς πώληση κ.λπ.

Εντούτοις, υπήρχαν ακόμη μερικά ελαττώματα με αυτό το σύστημα.

Συχνά περιτριγυριζόμαστε με περισσεύματα σε περίεργα ποσά και συχνά δεν είχαμε σίγουροι τι να κάνουμε μαζί τους. Συχνά, τα μερικά πακέτα θα τελειώνονταν πίσω στο ντουλάπι ή στο ψυγείο ή στον καταψύκτη και τελικά θα πετούσαν

Υπήρχαν πολλές αγορές χύμα τροφίμων που δεν μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε γιατί δεν ήμασταν σίγουροι πώς να τις χρησιμοποιήσουμε

Επιπλέον, καθώς γινόταν πιο άνετα στην κουζίνα, θέλαμε να "ad lib" με τις συνταγές λίγο περισσότερο.

"Η πρώτη συνταγή" Μαγειρική

Αυτό που τελικά ήρθε να συνειδητοποιήσω είναι ότι η μέθοδος μας για το σχεδιασμό και το μαγείρεμα των γευμάτων είναι αυτό που είναι γνωστό ως " Με άλλα λόγια, το σύστημά μας να σχεδιάζουμε ένα σχέδιο γεύματος γύρω από τις συνταγές, να αγοράζουμε αντικείμενα για να εκπληρώνουμε αυτές τις συνταγές και να κολλάμε σφιχτά στο σχέδιο γεύματος, μας απαίτησε να βρούμε συνταγές πριν πάμε στο παντοπωλείο

Βασικά, αν κοιτάξεις τις συνταγές πριν αγοράσεις τα παντοπωλεία σου, κάνεις "μαγείρεμα πρώτα"

Εφόσον είμαι ένας τεράστιος πιστός στην απλή εμπιστοσύνη στον κατάλογο παντοπωλείων για να ελαχιστοποιήσω τις αγορές παρορμήσεων, θα πήγαινα συχνά στο κατάστημα και θα ήθελα να αγοράσω τα μεγέθη του πακέτου για να ταιριάζει ειδικά με τις συνταγές μας, και αυτό ήταν συχνά ένα πράγμα. Συχνά, θα χρειαζόμασταν ένα άβολο ποσό, οπότε θα ήθελα να αγοράσω λίγο πάρα πολύ και η περίσσεια απλώς θα έληγε στο πίσω μέρος του ψυγείου ή του ντουλαπιού

Αυτό το σύστημα καθιστούσε επίσης πολύ δύσκολο το ad-lib. Τι θα γίνει αν ήθελα να τροποποιήσω μια συνταγή μια νύχτα; Τι γίνεται αν ένα ή δύο από τα γειτονικά παιδιά ήταν στο σπίτι μας για δείπνο, κάτι που συμβαίνει περιστασιακά; Τι θα συμβεί αν μια τελευταία αλλαγή των γεγονότων αλλάξει το παράθυρο του χρόνου για να ετοιμάσει μια συγκεκριμένη συνταγή;

Με την πάροδο του χρόνου καταλήξαμε μερικά "μπαλώματα" γι 'αυτό, το μεγάλο είναι ότι είχαμε πάντα συστατικά για μερικά συγκεκριμένα γεύματα που θα μπορούσαμε να προετοιμάσουμε γρήγορα οποιαδήποτε στιγμή. Είχαμε πάντα συστατικά για ένα απλό χορτοφάγο τσίλι. Είχαμε πάντα συστατικά για σπαγγέτι με σάλτσα.

Το κέρδος αυτών των γευμάτων ήταν ότι ήξερα ότι θα μπορούσα πάντα να αγοράζω φασόλια χύμα και κονσερβοποιημένες ντομάτες σε χύμα και χυμούς καρυκεύματα σε χύμα και ξηρά σπαγγέτι χύδην και σάλτσα ζυμαρικών χύμα (ή πιο συχνά αυτές τις μέρες σάλτσα ντομάτας χύμα και μια ποικιλία μπαχαρικών σε χύμα). Αν έβλεπα κιβώτια σπαγγέτι ολικής αλέσεως με σίτο για $ 0.50, ήξερα ότι θα μπορούσα απλώς να γεμίσω το καλάθι μαζί τους και τελικά θα τα χρησιμοποιούσαμε

"Συστατικά Πρώτα" Μαγειρική

Τελικά, συνειδητοποίησα ότι ήθελα αυτό το είδος ελευθερίας με τα πάντα. Κάθε φορά που είδα μια πραγματικά μεγάλη πώληση σε κάτι που ήξερα ότι χρησιμοποιούσαμε περισσότερο από μία φορά σε ένα μπλε φεγγάρι, ήθελα να είμαι σε θέση να αποθέτω επάνω σε αυτό χωρίς σκέψη, γνωρίζοντας ότι θα συνηθίσει. Ήθελα να είμαι σε θέση να αγοράσω κάποια συχνά χρησιμοποιούμενα αντικείμενα σε τεράστιο όγκο, έτσι ώστε να ήταν απίστευτα φτηνό ανά λίβρα.

Αυτό οδήγησε στη γενική συνειδητοποίηση ότι θα πρέπει να προχωρήσουμε προς το μαγείρεμα των "πρώτων συστατικών", πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε μόνο ένα ντουλάπι και καταψύκτη γεμάτο από συρραπτικά και έτσι ο σχεδιασμός γευμάτων μας είναι απλώς αξιοποίηση των προϊόντων που πωλούνται στην παραγωγή (19459007)

Το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ένα από τα πιο δημοφιλή,

Για πολλά γρήγορα γεύματα, είχαμε πάντα πάντα τα πάντα. Αν θέλω να φτιάξω μια κατσαρόλα τσίλι, για παράδειγμα, θα ήξερα ότι κάθε συστατικό που θα χρειαζόμουν για αυτό είναι έτοιμο να πάει στο κελάρι ή στο ψυγείο ή στην κατάψυξη ανά πάσα στιγμή. Αν θέλω να κάνω σπαγγέτι, το ίδιο ισχύει. Βασικά, Θέλω αυτό να ισχύει για μερικά γεύματα και θέλω πολλά άλλα γεύματα να είναι ομοίως έτοιμα να πάνε όποτε τα φρέσκα υλικά πωλούνται

Βασικά, αυτό σημαίνει ότι το γεμίζει το κελάρι μας με συρραπτικά που αγοράζονται χύμα, αγοράζοντας ηγετικές απώλειες από τα φρέσκα είδη στο παντοπωλείο, αγοράζοντας χύδην μη βρώσιμα, ιδιαίτερα όταν πωλούμε, και στη συνέχεια συγκεντρώνοντας τα γεύματα από αυτό που έχουμε στο χέρι.

Αυτό αλλάζει την παραπάνω διαδικασία σε πέντε βήματα σε αυτό:

Βήμα 1: Λήψη φυλλαδίου
Βήμα 2: Προσδιορίστε τους ηγέτες των ζημιών που θα κάνουν ενδιαφέροντα γεύματα
Βήμα 3: Κάντε μια λίστα με τα τρόφιμα από τους ηγέτες των ζημιών και από ό, τι είναι χαμηλό στην αποθήκη
Βήμα 4: Πηγαίνετε στο παντοπωλείο με τον κατάλογο τροφίμων στο χέρι
Βήμα 5: Δημιουργήστε ένα σχέδιο γεύματος με βάση αυτό που έχω στο χέρι και τι ταιριάζει στο ημερολόγιό μας

Με άλλα λόγια, αγοράζω τα συστατικά πριν ακόμη αποφασίσω για συνταγές ή σχέδιο γεύματος Αντ 'αυτού, ξέρω ότι έχω πολλά συρραπτικά στο χέρι και ότι μπορώ να συγκεντρώσω πολλά γεύματα από αυτά τα συστατικά.

Το κλειδί για αυτό είναι ότι τα συστατικά στο χέρι γίνονται ο περιορισμός για να αποφασίσουν τι να κάνουν, όχι αυτό που μπορώ να αγοράσω στο παντοπωλείο Κρατάω τα ψώνια μου σε χύμα συρραπτικά και συστατικά κατά την πώληση και στη συνέχεια τα χρησιμοποιώ για να φτιάξω κάτι για κάθε γεύμα που μπορώ να καταλάβω μετά από ψώνια αλλά πριν από το μαγείρεμα.

Τι αλλαγές στην αγορά των τροφίμων μας και το χρόνο παρασκευής

Επομένως, τι σημαίνει αυτό από την άποψη των πραγματικών αλλαγών στην αγορά τροφίμων και την παρασκευή τροφίμων

Προφανώς, η εστίαση αλλάζει στη διατήρηση ενός υγιεινού ντουλαπιού γεμάτου συρραπτικών και στη συμπλήρωση αυτού με προϊόντα που πωλούνται. Όταν είμαστε πλήρως μεταβατικοί (αυτό είναι ακόμα σε εξέλιξη, για λόγους που θα σημειώσω παρακάτω), ο κατάλογος των τροφίμων μας θα είναι κατά βάση συσσωρευμένα με τα φρέσκα προϊόντα.

Εξακολουθούμε να υπολογίζουμε ποια είναι τα βασικά που πρέπει να έχουμε, αλλά είναι μια πολύ καλή λίστα για να δουλέψουμε από αυτό που χρησιμοποιούμε. Προφανώς, ορισμένα στοιχεία είναι σε μεγαλύτερη ποσότητα από άλλα ανάλογα με τα είδη των τροφίμων που φτιάχνουμε τακτικά. Για παράδειγμα, θα έχουμε πάντα τόνους ντοματών σε κύβους και σάλτσα ντομάτας και πάστα ντομάτας στο χέρι, ενώ έχουμε πολύ λίγη ανάγκη να έχουμε τα χαλιά στο χέρι.

Το πράγμα που πρέπει να παρατηρήσετε είναι ότι σχεδόν τα πάντα στη λίστα είναι βασικά τρόφιμα, όχι παρασκευασμένα τρόφιμα Τα προϊόντα συρραφής είναι σχεδόν καθολικά φθηνότερα για να αγοράσουν στο κατάστημα από τα ετοιμάζονται αντικείμενα. Όσο πιο βασικό είναι το στοιχείο, τόσο φθηνότερο είναι.

Εξακολουθούμε να σχεδιάζουμε τα γεύματα, αλλά τα σχέδια γευμάτων μπορούν τώρα να γίνουν μετά τα ψώνια Μπορώ να σχεδιάσω το γεύμα πριν ή μετά από παντοπωλείο. Γίνεται πολύ περισσότερο ένα ζήτημα για να βεβαιωθούμε ότι τα γεύματα που σχεδιάζουμε ταιριάζουν στο ημερολόγιό μας, αντί να υπολογίζουμε τι πρέπει να αγοράσουμε.

Το "γεύμα μας προετοιμασία" είναι περισσότερο για την προετοιμασία των βασικών συστατικών για τα μελλοντικά γεύματα, αλλά και για την παραγωγή διπλότυπων του ίδιου γεύματος όταν κάνουμε ένα για δείπνο Έχουμε απομακρυνθεί από το να φτιάχνουμε παρτίδες από το ίδιο γεύμα. αν κάνουμε ένα γεύμα από το μηδέν, θα κάνουμε μόνο τρία ή τέσσερα από αυτά (που περιορίζονται από αυτά που έχουμε στη διάθεσή μας) και θα αποθηκεύσουμε τα επιπλέον δύο ή τρία για αργότερα, τα οποία συνήθως προκαλούν την ανάγκη επαναφοράς συγκεκριμένων συστατικών στο κελάρι

Για παράδειγμα, αν φτιάχνω λαζάνια, πιθανότατα θα πάω και θα φτιάξω πολλά τηγάνια ταυτόχρονα και ο αριθμός των τηγανιών συνήθως περιορίζεται από τα συστατικά που συμβαίνουν. Πόσα τηγάνια μπορώ να κάνω με βάση το τι υπάρχει στο ψυγείο και το ντουλάπι; Αυτό συνήθως σημαίνει ότι τελειώνουμε κάτι και έτσι είναι ένα βασικό στοιχείο που μπορώ να αναπληρώσω αγοράζοντας χύμα την επόμενη φορά.

Θα περάσω, επίσης, λίγο χρόνο για να προετοιμάσω τα συστατικά για μελλοντική χρήση. Για παράδειγμα, έχω διαπιστώσει ότι είναι μεγάλη ιδέα να αποθηκεύσετε μικρές παρτίδες ψιλοκομμένων κρεμμυδιών και πιπεριών στον καταψύκτη σε μικρά δοχεία. Μπορώ να τα τραβήξω έξω όταν είναι βολικό και να τα πετάξω ακριβώς στην κατσαρόλα ή το κατσαρόλα ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μία φορά σε μια στιγμή, θα περάσω μια ώρα μόνο ψιλοκομμένα κρεμμύδια – τους τόνους τους. Υπάρχουν, επίσης, στιγμές όπου θα αγοράσω απλώς κατεψυγμένα κρεμμύδια σε κύβους και ψιλοκομμένα πράσινα πιπέρια στο κατάστημα όταν αυτά πωλούνται και τα χωρίζουν σε μικρότερα δοχεία όταν φτάσω στο σπίτι

Μάθημα

Τα συστατικά-πρώτο μαγείρεμα θα σας εξοικονομήσουν πολλά χρήματα, αλλά η μετάβαση σε αυτά έχει πολλές προκλήσεις και κάποια απροσδόκητα έξοδα. Είμαστε ακόμα σε μετάβαση – το κάνουμε κυρίως, αλλά συχνά αντιμετωπίζουμε μικρά προβλήματα και κάνουμε διαδρομές τελευταίας στιγμής στο κατάστημα για να διορθώσουμε τα πράγματα. Ενώ νομίζω ότι είναι ήδη φθηνότερη από την προηγούμενη κατάσταση μας, θα γίνει ακόμη καλύτερη όταν ξυρίζουμε τις ακατέργαστες άκρες

Εδώ είναι μερικά πράγματα που έχουμε μάθει.

Η εξοικείωση με την κουζίνα είναι απολύτως απαραίτητη αν προσπαθείτε να το κάνετε αυτό με χρονικούς περιορισμούς. Εάν είστε ένα άτομο ή είστε συνταξιούχος και δεν έχετε αρκετούς χρονικούς περιορισμούς στην προετοιμασία γεύματος, δεν είναι σχεδόν τόσο μεγάλη για μια συμφωνία. Η πραγματικότητα είναι ότι συχνά πρέπει να φτιάχνουμε τα γεύματα σε ένα πολύ στενό χρονικό διάστημα, και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε αρκετά έμπειροι στην κουζίνα σε μια ευρεία ποικιλία καθηκόντων

Ο λόγος είναι ότι πολύ συχνά, δεν ακολουθείτε μια ακριβή συνταγή. Σίγουρα μπορεί να ακολουθήσει τις συνταγές με αυτή τη στρατηγική, αλλά σχεδόν σας ωθεί να μην το κάνετε και να εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας στην κουζίνα. Εάν είστε φυλλοβόλο μέσω Serious Eats ή AllRecipes ή κάτι τέτοιο και έρχονται με μια συνταγή, συχνά δεν θα έχετε ακριβώς αυτό που απαιτεί, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να να γνωρίζετε και να είστε αρκετά άνετοι για να κάνετε λογικές αντικαταστάσεις εάν θέλετε να το κάνετε. Με άλλα λόγια, σχεδόν όλα που κάνεις γίνεται μια μικρή παραλλαγή σε μια βασική συνταγή. Δεν θα κάνετε σχεδόν ποτέ το ακριβώς ίδιο γεύμα ζυμαρικών δύο φορές – θα ποικίλλει ελαφρώς με βάση τα συστατικά που τυχαίνει να έχετε και, καθώς γίνετε πιο έμπειρος, ποιες γεύσεις θέλετε να τονίσουμε

Μια πλήρης επανεκκίνηση της ντουλάπας είναι συχνά απαραίτητη. Εάν είστε συνηθισμένοι να ακολουθείτε απλώς συνταγές ή οδηγίες στις πλάτες των κουτιών για ό, τι κάνετε, είναι πολύ πιθανό ότι έχετε συσσωρεύσει πολλά μερικά δοχεία από πράγματα που έχουν σταδιακά μετατοπιστεί στο πίσω μέρος του ντουλαπιού σας, γεμίζοντας το επάνω με μια δέσμη των σκουπίδια που έχετε ξεχάσει.

Για να μεταβείτε στο μαγείρεμα με βάση τα συστατικά, πρέπει να τραβήξετε όλες αυτές τις ανοησίες από το ντουλάπι σας και είτε να το χρησιμοποιήσετε είτε να το πετάξετε.

Ένας καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να πάρετε αρκετά μεγάλα κιβώτια και να θέσετε όλα όσα είναι σήμερα στο ντουλάπι σας που δεν είναι βασικά εκεί. Όλα τα μισά δοχεία που χρησιμοποιήσατε, όλα τα παράξενα συστατικά που αγοράσατε για να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη συνταγή, όλα αυτά – τοποθετήστε το σε ένα κουτί ή δύο ή επτά που είναι έξω από το ντουλάπι σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανανεώσετε το ντουλάπι σας με πραγματικά συρραπτικά, ενώ ταυτόχρονα προσπαθείτε να περάσετε και να χρησιμοποιήσετε όλα τα αντικείμενα σε κουτιά.

Τα δοχεία αποθήκευσης γίνονται πολύ χρήσιμα όταν αλλάζετε αυτή τη στρατηγική. Πολλά από τα συρραπτικά που αγοράζετε στο κατάστημα θα χρησιμεύσουν μόνο για να ξαναγεμίσει ένα δοχείο αποθήκευσης στο ντουλάπι σας. Έχουμε πολλά δοχεία για διάφορα είδη αλεύρων, διάφορα είδη ζυμαρικών, και ούτω καθεξής.

Ο λόγος για αυτό είναι ότι σας κρατά από το να έχετε ένα ντουλάπι γεμάτο από μισά-κενές τσάντες και δοχεία διαφόρων ειδών. Όταν αγοράζετε πλιγούρι βρώμης, για παράδειγμα, στο κατάστημα, το βάζετε στο σπίτι, το βάζετε στο δοχείο βρώμης και ρίχνετε το πακέτο.

Ακόμα καλύτερα, το σύστημα αυτό καθιστά πραγματικά εύκολο να προχωρήσουμε στη χρήση των δοχείων χύμα στο παντοπωλείο Σχεδόν πάντα, τα πράγματα που βγαίνουν από αυτούς τους κάδους χύμα είναι φθηνότερα και υψηλότερα από τα πακέτα στα ράφια. Είναι σίγουρα φρεσκότερο τις περισσότερες φορές, επίσης.

Το μειονέκτημα, φυσικά, είναι το κόστος εκκίνησης να έχουμε τόσα πολλά δοχεία αποθήκευσης τροφίμων. Η λύση μας είναι να φτάσουμε φθηνότερα, χρησιμοποιώντας φθηνά δοχεία από το παντοπωλείο και στη συνέχεια να αγοράσουμε καλύτερα σύνολα ως δώρα διακοπών (η γυναίκα μου και εγώ έχουμε γίνει παράλογη πρακτική με το μεγαλύτερο μέρος του δώρου μας δίνοντας το ένα στο άλλο, όπου γίνεται κυρίως μια δικαιολογία για την αναβάθμιση των πραγμάτων γύρω από το σπίτι που χρησιμοποιούμε πολύ). Βασικά, πηγαίνετε φτηνά, στη συνέχεια, αναβαθμίστε τα συχνά χρησιμοποιημένα δοχεία σας για καλύτερα πράγματα όπως το OXO Good Grips POP δοχεία (19459011) τα αγαπημένα μου για τα αλεύρια και τα ζυμαρικά, ].

Ένα άλλο πράγμα που θα συμβεί είναι ότι θα μαθαίνεις συνεχώς τι πρέπει και δεν πρέπει να βρίσκεται μέσα στο ντουλάπι σου Θα έχετε συστατικά εκεί που μόλις χρησιμοποιείτε και θα καθίσετε για χρόνια, ενώ έχετε χάσει εντελώς το σκάφος σε άλλα συρραπτικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξεκινούμε συχνά στο κατάστημα για στοιχεία της τελευταίας στιγμής καθώς πραγματοποιούμε αυτή τη μετάβαση.

Τελικές σκέψεις

Οι περισσότεροι Αμερικανοί προσεγγίζουν την προετοιμασία του σπιτικού φαγητού από την προοπτική της «συνταγής πρώτα». Αγοράζουν αντικείμενα για να εκπληρώσουν μια συγκεκριμένη συνταγή, είτε πρόκειται για ένα που βρήκε σε απευθείας σύνδεση είτε σε ένα βιβλίο ή σε περιοδικό ή σε μια κάρτα συνταγών ή ακόμα και στην πλάτη ενός πακέτου. Ενώ αυτό είναι σίγουρα λιγότερο ακριβό από το να τρώει συνεχώς και απαιτεί λιγότερη δημιουργικότητα και δεξιότητα στην κουζίνα, δημιουργεί το πρόβλημα της παραμονής επιπλέον συστατικών και θα βρείτε επίσης ότι είναι πιο δύσκολο να κολλήσετε πάντα στα είδη πώλησης όταν ψώνια παντοπωλείων.

Τα συστατικά-το πρώτο μαγείρεμα λύνει και τα δύο αυτά προβλήματα, τα οποία μειώνουν περαιτέρω το μακροπρόθεσμο κόστος των τροφίμων, αλλά και με κάποιες προκλήσεις. Απαιτεί κάποια δεξιότητα και δημιουργικότητα στην κουζίνα, για αρχάριους, και υπάρχει ένα υψηλό κόστος εκκίνησης. Υπάρχει επίσης η πρόκληση να ασχοληθεί με ένα κουτάβι γεμάτο από αντικείμενα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε καθώς κάνετε "επανεκκίνηση" του ντουλαπιού σας

Μακροπρόθεσμα, σίγουρα μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα, καθώς σημαίνει ότι η περαιτέρω αγορά τροφίμων είναι είτε χύμα είτε ηγετική απώλεια από το φυλλάδιο, αλλά απαιτεί κάποια μετάβαση, αν έχετε επί του παρόντος ένα overstuffed ντουλάπι και ψυγείο

Είτε πιστεύετε ότι το μαγείρεμα των "πρώτων συστατικών" είναι μια καλή επιλογή για εσάς είτε όχι, είναι μια αξιόλογη προσέγγιση για να κατανοήσετε και να κρατήσετε στην πίσω τσέπη σας για τις ώρες που το κόστος των τροφίμων σας πρόκειται να γίνει πιο αυστηρό ή όταν θέλετε λίγο περισσότερη ελευθερία στην προετοιμασία φαγητού στο σπίτι σας και θέλετε να επεκτείνετε λίγο τις ικανότητές σας στη μαγειρική και τη δημιουργικότητα

Καλή τύχη

Η μετάβαση Το κουτάκι μας από "Συνταγές Πρώτα" σε "Συστατικά Πρώτα" εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο



Source link

قالب وردپرس

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here