Η μίμη «OK Boomer» έλαβε επίσημα κοινοβουλευτική εγγραφή στη Νέα Ζηλανδία

0
12


Η αποφασιστική άνοδος του μμμ "OK Boomer" συνεχίζεται.

Την Δευτέρα, ένας βουλευτής από το Πράσινο Κόμμα της Νέας Ζηλανδίας, ο 25χρονος Chlöe Swarbrick, παρέδωσε μια ομιλία για την υποστήριξη ενός νόμου Zero Carbon ο οποίος θα παράσχει ένα πλαίσιο για τη μείωση του αερίου θερμοκηπίου της χώρας εκπομπές και θα δημιουργήσει μια νέα Κλιματική Αλλαγή Επιτροπή. Το προηγούμενο σχέδιο της κυβέρνησης για περιορισμό των αερίων του θερμοκηπίου από τους ακτιβιστές του κλίματος είναι ανεπαρκές

"κ. Ομιλητής, πόσοι ηγέτες του κόσμου για πόσες δεκαετίες έχουν δει και γνωρίζουν τι έρχεται, αλλά έχουν αποφασίσει ότι είναι πιο πολιτικά σκόπιμο να κρατήσει [climate change] πίσω από κλειστές πόρτες; »ρώτησε. "Η γενιά μου και οι γενιές μετά από μένα δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια."

Διαβάστε περισσότερα: Γιατί ο ΧΡΟΝΟΣ αφιέρωσε ένα ολόκληρο θέμα στην κλιματική αλλαγή

«Το έτος 2050 θα είμαι 56 ετών … όμως, τώρα, ο μέσος όρος του 52ου Κοινοβουλίου είναι 49 ετών», συνέχισε. Σε απάντηση, ένας άλλος βουλευτής άρχισε να το χτυπάει.

"OK boomer", ο Swarbrick πυροβόλησε πίσω

Δεν είστε σίγουροι σε τι αναφέρεται; Η φράση "OK Boomer" προέρχεται από ένα ιικό μιμίδιο που προέρχεται από τον ιστότοπο των κοινωνικών μέσων TikTok . Τα βίντεο συνήθως περιλαμβάνουν ένα ηχητικό κλιπ ενός παλαιότερου άνδρα που λέει: "Τα χιλιετηρίδα και η Generation Z έχουν το σύνδρομο Peter Pan, δεν θέλουν ποτέ να μεγαλώσουν". Οι έφηβοι συμπεριλαμβάνουν τις αντιδράσεις τους, πάντα μια παραλλαγή στη φράση "OK Boomer. "

Η φράση έχει απογειωθεί μέσω του Διαδικτύου και πέραν αυτού και γίνεται κοινός αποχαιρετισμός που χρησιμοποιούν οι νέοι όταν αντιμετωπίζουν συγκατάβαση από τους ηλικιωμένους, συνήθως εκείνους της γενιάς .

Στο άρθρο 19459026, η Swarbrick εξήγησε τη χρήση της φράσης: Είναι μια «απλή σύνοψη της συλλογικής εξάντλησης», είπε. " Οι νέοι έχουν υποστεί μια δεκαετία jibes για το πώς χιλιετηρίδες έχουν καταστρέψει τα πάντα και πρέπει να" τραβήξουν τις κάλτσες μας επάνω ", ή κάτι τέτοιο."

"Ο OK Boomer" αναγνωρίζει ότι δεν μπορείτε να κερδίσετε μια βαθιά πολωμένη συζήτηση – τα γεγονότα δεν έχουν σημασία ", συνέχισε. "Είναι καλύτερο να αναγνωρίσουμε ότι ίσως η ενέργεια να δαπανηθεί καλύτερα αλλού."Source link

قالب وردپرس

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here