Γνωρίστε το B-Stock στο συνέδριο επαναχρησιμοποίησης ηλεκτρονικών συσκευών στο Ώστιν, 11 Νοεμβρίου

0
5


Η ομάδα κινητής τηλεφωνίας της B-Stock κατευθύνεται στο Συνέδριο επαναχρησιμοποίησης ηλεκτρονικών 11-13 Νοεμβρίου και ελπίζουμε να σας δούμε εκεί.

Αν σχεδιάζετε να παρακολουθήσετε την παράσταση, κατευθυνθείτε στο τραπέζι 503 για να συναντήσετε τον VP της Mobile, τον Sean Cleland και τον διευθυντή της κινητικότητας Frank Borowski Ή προγραμματίζετε μια συνάντηση με τον Frank .

Ο Sean θα μιλήσει με θέμα: "Βελτίωση της επικοινωνίας με τον πελάτη σε σχέση με την ταξινόμηση συσκευών" την Τρίτη 12 Νοεμβρίου στις 3:15 μ.μ. Η σύνοδος θα καλύψει τη σημασία των καθολικών κωδικών ρύθμισης για τη δευτερογενή αγορά και πώς ο καθορισμός / συνεπής ταξινόμηση για συσκευές μπορεί: να αυξήσει την αφοσίωση των πελατών, χαμηλότερη διαφορά / ποσοστό επιστροφής. και στην περίπτωση ενός διαδικτυακού τόπου δημοπρασιών, μπορεί να αυξήσει την τιμολόγηση.

Ως το μεγαλύτερο δίκτυο αγορών B2B στον κόσμο το B-Stock συνδέει συσκευές ασύρματων κατασκευαστών, μεταφορέων, αντιπροσώπων και εταιρειών εξαγοράς απευθείας σε παγκόσμια βάση των εγκεκριμένων μικρών ασύρματων αγοραστών και επισκευαστών σε ολόκληρο τον κόσμο. Εκατομμύρια τηλέφωνα και αξεσουάρ, σε όλες τις μάρκες, τα μοντέλα, τις συνθήκες και τις ποσότητες πωλούνται κάθε μήνα.

Για μια ματιά στις αγορές μας που είναι αφιερωμένες στο κινητό απόθεμα, επισκεφτείτε τη σελίδα για κινητές αγορές . Ή μάθετε περισσότερα σχετικά με τη δευτερεύουσα αγορά πλατφόρμας κινητής τηλεφωνίας .

Ελπίζω να σας δω εκεί!

Πρόγραμμα συναντήσεων
Το Post Συναντήστε το B-Stock στο συνέδριο επαναχρησιμοποίησης ηλεκτρονικών ειδών στο Ώστιν, 11 Νοεμβρίου εμφανίστηκε πρώτο στις .Source link

قالب وردپرس

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here