Γιατί είναι ζωτικής σημασίας να προσαρμοστεί στο χρηματιστήριο

0
9


Αυτή είναι μια πολύ σημαντική συνέχεια της πρόσφατης μου δημοσίευσης σχετικά με το κλείσιμο του SureTrader και γιατί είναι ζωτικής σημασίας να προσαρμοστεί στο χρηματιστήριο

Δεν ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει με το SureTrader. Και δεν τις χρησιμοποίησα από το 2015, οπότε δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες. Αλλά από αυτό που ακούω, οι πελάτες της SureTrader παίρνουν τα χρήματά τους πίσω. Οπότε δεν είναι σαν ένα τρέξιμο σε μια τράπεζα.

Αλλά πολλοί άνθρωποι που θυμούνται όταν χρησιμοποίησα πραγματικά το SureTrader πριν από σχεδόν πέντε χρόνια είπαν …

"Ω, είσαι τέτοιος υποκριτής."

Αλλά εδώ είναι το πράγμα … Έχω προειδοποιήσει ενάντια στη χρήση off-shore και να ξεκινήσει μεσίτες για τα τελευταία χρόνια

Είχατε επαναλαμβανόμενες προειδοποιήσεις σχετικά με τη χρήση μεσίτες εκτός shore

Θα συμφωνούσα με αυτούς τους ανθρώπους … Θα έλεγα ότι είμαι λάθος αν δεν είχα προειδοποιήσει τα τελευταία χρόνια για τους μεσίτες off-shore.

Έχω γράψει αναρτήσεις ιστολογίου που προειδοποιούν ότι δεν χρησιμοποιούν λάθος μεσίτες . Στο Profit.ly μίλησα για τους μεσίτες στα μαθήματα βίντεο. Έχω προειδοποιήσει τους μαθητές κατά τη διάρκεια των webinars και στην ετήσια σύνοδο κορυφής Trader & Investor. ( Παραγγείλετε το αντίγραφο του DVD 2019 TISummit εδώ .)

Οι προειδοποιήσεις έχουν έρθει, και πάλι, και ξανά. Όπως είπα σε αυτό το tweet το 2016 …

Έτσι, ναι, αν έγραψα εκείνη την θέση την άλλη μέρα λέγοντας, "δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε μεσίτες off-shore" χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση …

… αυτό θα ήταν ένα πρόβλημα.

Hindsight Is 20/20

Μου θυμίζει πολλούς εμπόρους και λεγόμενοι γκουρού αυτές τις μέρες που λένε, "Κοίτα πόσα χρήματα έκανα!" Στη συνέχεια δημοσιεύουν ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας μεγάλης νίκης. Δημιουργεί μια ψεύτικη αίσθηση του τι είναι δυνατό. Οι άνθρωποι βλέπουν αυτές τις θέσεις και σκέφτονται πόσο εύκολο είναι αυτό …

Αλλά ο ψεύτικος γκουρού δεν μιλούσε στην πραγματικότητα για το εμπόριο όταν ήταν μέσα του. Απλώς χρησιμοποιούν την οπίσθια όψη. Και ο εκ των υστέρων είναι 20/20.

Επιστροφή στους μεσίτες …

Αυτό συμβαίνει με τους μικρούς μεσίτες. Ή επιχειρήσεις προώθησης. Ή περίεργα αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου. Γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό να προσαρμοστεί στο χρηματιστήριο. Και αυτό περιλαμβάνει μεσίτες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους μεσίτες που συστήνω, διαβάστε αυτήν την ανάρτηση .

Επίσης, πάρα πολλοί άνθρωποι λείπουν από τις εκπληκτικές πληροφορίες στο " Το Πλήρες Περιακό Χρηματιστήριο " που γράφτηκε από τον φοιτητή μου, Jamil. (Έγραψα το μπροστινό.) Υπάρχει ένα ολόκληρο τμήμα σχετικά με τους μεσίτες (βλ. Κεφάλαιο I.7, Brokers and Fees, σελ. 77)

Εστίαση στην Ασφάλεια

Θα προτιμούσα να έχω τα χρήματά μου σε μεγαλύτερους, ασφαλέστερους μεσίτες όπως το E-Trade και οι Interactive Brokers. Και πάλι, δεν πληρώνομαι από τους διαμεσολαβητές ή το ηλεκτρονικό εμπόριο. Απλώς πιπιλίζουν το λιγότερο και είναι ασφαλείς σε σύγκριση με τους μικρούς μεσίτες. Η τελευταία φορά που χρησιμοποίησα το SureTrader ήταν περίπου μισή δεκαετία πριν.

Κοίτα, κάθε χρόνο κάνω ένα βίντεο για το ποιοι χρηματιστές χρησιμοποιώ – και γιατί. Ενώ αυτή η ανάρτηση είναι περισσότερο για την προσαρμογή από ό, τι χρηματιστής να χρησιμοποιήσει, αφιερώστε χρόνο για να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο έξι λεπτών. Όπως θα δείτε όταν το παρακολουθείτε, προειδοποιώ για μερικούς από τους off-shore μεσίτες

Προειδοποίησα για τα χρόνια … χρόνια … εκ των προτέρων. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Και τελικά συνέβη. Αισθάνομαι άσχημα για τους ανθρώπους.

Αλλά για εκείνους που με καλούν υποκριτές. Λυπούμαστε, κάνετε λάθος. Όποιος λέει ότι είναι ηλίθιος. Αυτό είναι σαν κάποιος που λέει, "" Ήσουν εδώ και καιρό σε αυτό το αποθέμα πενών πριν χρεοκοπήσει. "

Είναι οι μεσίτες σαν αποθέματα πενών

Δεν ενδιαφέρομαι για το τι συμβαίνει με ένα αποθέμα πενών τελικά Ξέρω ότι οι περισσότεροι από αυτούς χρεοκοπούν. Εγώ προειδοποιώ ανθρώπους γι 'αυτό. αλλά πρώτα διαβάστε την εισαγωγική σελίδα

Είναι ωραίο να αγοράσετε ένα χρηματιστήριο πενών που γνωρίζετε ότι πρόκειται να χρεοκοπήσει ένα έτος, δύο χρόνια … πέντε χρόνια από τώρα. Εφόσον βγεις πριν συμβεί αυτό. (Κατά προτίμηση πολύ πριν που συμβαίνει.)

Υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που λένε πράγματα όπως "Δεν πρέπει ποτέ να αγοράσετε ένα αποθέμα πενών ή οποιαδήποτε εταιρεία που δεν έχει μεγάλα βασικά στοιχεία" Γιατί θα το έλεγαν αυτό; Αυτή είναι ακριβώς η άγνοια.

Κάποιες από τις καλύτερες αποθέματα πενών που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες υπήρξαν σε μερικές από τις εταιρείες με τις μεγαλύτερες βίδες

Δεν με νοιάζει για τις βασικές αξίες στα αποθέματα πενών. Ειδικά όταν συμπιέζονται. Όταν αυτές οι σύντομες πιέσεις συμβαίνουν γίνονται, κυριολεκτικά, τα πιο καυτά αποθέματα στην αγορά.

Εστίαση στο τι λειτουργεί τώρα

Επομένως, εάν είστε απλά στενοί και εστιάζεστε μόνο στις βασικές αρχές

… και δεν προσαρμόζετε σε ένα πρότυπο που λειτουργεί …

… θα χάσετε τις θερμότερες μετοχές στην αγορά .

Έχετε μια επιλογή: μπορείτε είτε να προσαρμοστείτε στο χρηματιστήριο είτε να χάσετε

Ομοίως, δεν με ενδιαφέρει τι συμβαίνει με μεσίτες …

 Γιατί είναι ζωτικής σημασίας να προσαρμοστεί στο χρηματιστήριο "width =" 1030 "height =" 1192 "/> </a><figcaption id= © 2019 Millionaire Media, LLC

Προσαρμογή, προσαρμογή, προσαρμογή

Πολλοί από τους μεσίτες που έχω χρησιμοποιήσει τα χρόνια – και έχω χρησιμοποιήσει δεκάδες – έχουν περάσει κάτω. Ή σταμάτησαν να είναι καλοί.

Δεν λυπάμαι που χρησιμοποίησα το SureTrader ή κάποιον από τους άλλους μεσίτες όταν το έκανα. Όπως γνωρίζετε, ήταν πρώτος σύντομος πωλητής . Το SureTrader ήταν καλό στο να βρει σύντομα τις μετοχές. Αλλά όταν σταμάτησαν να είναι καλοί για τις ανοικτές πωλήσεις … και όταν σταμάτησα τις πωλήσεις τόσο πολύ … προσαρμόσαμε

Αυτό είναι το θέμα της διαπραγμάτευσης. Προσαρμογή. Οι στενοί άνθρωποι θέλουν να μισούν την προσαρμογή. Τους αρέσει να προσποιούνται ότι η προσαρμογή δεν είναι κάτι. Γι 'αυτό γράφω αυτή τη θέση. Επειδή πρέπει να το αποκαλώ. Είναι κρίσιμο προσαρμόζετε στο χρηματιστήριο. Οι στενοί άνθρωποι αφήνουν το παιχνίδι έσπασε και απογοητευμένος.

Όταν οι μεσίτες σταματήσουν να είναι καλοί για αυτό που κάνω … αλλάζω. Αυτό δεν με κάνει υποκριτή. Αν προσαρμόζετε και εξελίσσονται, δεν σας κάνει ένα flip-flopper. Δεν σημαίνει τίποτα αρνητικό απολύτως . Αυτό είναι το εμπόριο. Η εμπορία αφορά μόνο την προσαρμογή.

Ένα πράγμα που θυμάται …

Τίποτα δεν είναι ελεύθερο κινδύνου

Υπάρχει τίποτα χωρίς κινδύνους. Το ηλεκτρονικό εμπόριο και οι διαδραστικοί μεσίτες θα μπορούσαν να εκπλήξουν όλους και να προχωρήσουν και στην κοιλιά. Αλλά οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι πολύ λιγότερο από μερικούς από αυτούς τους μεσίτες off-shore.

Θέλω να χρησιμοποιήσω τους πιο προβλέψιμους και ασφαλείς μεσίτες, όπως ακριβώς θέλω να είμαι στα πιο προβλέψιμα επαγγέλματα. (Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χάσω ποτέ. Το κάνω – περίπου το 25% του χρόνου.)

Και το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να προσπαθήσω να κόψω τις γωνίες. Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να κόψουν τις γωνίες. Προσπαθείτε να προχωρήσετε και συνήθως καταλήγετε τελευταία.

 Γιατί είναι ζωτικής σημασίας να προσαρμοστεί στο χρηματιστήριο "width =" 1080 "height =" 1336 "/> </a><figcaption id= © 2019 Millionaire Media, LLC

Μην πέφτετε για την 'εύκολη' παγίδα

Το SureTrader πρόσφερε κάτι σαν μόχλευση 6: 1. Δεν νομίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε μόχλευση 6: 1. Δεν νομίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε μόχλευση 4: 1 … ή 2: 1. Δεν νομίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μόχλευση .

Το SureTrader σας επέτρεψε επίσης να ξεφύγετε από τον κανόνα PDT . Για μένα, μου αρέσει ο κανόνας PDT. Το χρησιμοποίησα για να το μισώ – μέχρι που έβλεπα πάρα πολλούς αρχάριους να χάνουν και να καίνε τους λογαριασμούς τους.

Τώρα νομίζω ότι σε κρατά υπό έλεγχο. Σας κρατάει σχεδόν σε μια φυλακή όπου πρέπει να εξαναγκάσετε το δρόμο σας έξω. Πρέπει να μάθετε να αυξάνετε τον λογαριασμό σας για να κερδίσετε πραγματικά τον τρόπο σας από τον κανόνα PDT.

Έτσι έχω προσαρμοστεί.

Χρησιμοποιώντας μόχλευση και προσπαθώντας να ξεπεράσουμε τον κανόνα PDT με τη χρήση μεσιτικών γραφείων …

… αυτές είναι προσπάθειες να κόψουμε τις γωνίες

Όταν πρόκειται για γνώση και εργαλεία, πάρτε το μακρύ παιχνίδι

Αν προσπαθήσετε να κόψετε γωνίες, μπορεί να κερδίσετε για λίγο. Αλλά δεν είμαι σε αυτό για λίγο. Και δεν πρέπει να είστε σε αυτό για λίγο.

Προσπαθώ να σας διδάξω μαθήματα και κανόνες που θα λειτουργήσουν για πολλά χρόνια … και για πολλές δεκαετίες. Να προσαρμόζετε πάντα. Να προσαρμόζετε πάντα . Προσαρμόστε πάντα . Η προσαρμογή είναι ζωτικής σημασίας για τη διαπραγμάτευση και τη χρηματιστηριακή αγορά στο σύνολό της.

Και πάντα εστιάστε στην ασφάλεια. Να είναι αύριο στο παιχνίδι. Μπορείτε να βελτιώσετε το παιχνίδι. Αλλά εάν παίρνετε συνθλίβονται προσπαθώντας να κόψετε τις γωνίες … αυτό είναι δύσκολο να ξεπεραστεί.

 
 
<figcaption id=

Trading Challenge και PennyStocking Silver

Είμαι απόλυτα αυτοδίδακτος. Μερικές φορές η εκπαίδευσή μου ήταν επώδυνη. Τουλάχιστον επιβραδύνει τα πράγματα. Ο στόχος μου είναι να είμαι ο μέντορας σε σας που δεν είχα ποτέ. Αυτό είναι το θέμα μου Trading Challenge

Για να είναι επιτυχής, θα πρέπει να μάθετε τα πρότυπα και τους κανόνες. Αλλά, πάλι, πρέπει επίσης να μάθετε να προσαρμόζεστε. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη της πρόκλησής μου. Καθώς οι αγορές αλλάζουν, οι μεσίτες προχωρούν, και τα αποθέματα πενών έρχονται και φεύγουν …

… Είμαι συνεχώς προσαρμόζοντας. Και διδάσκω στους μαθητές μου να κάνουν το ίδιο. Θα με δείτε να προσαρμόζεται σε πραγματικό χρόνο.

Αν επιλέξετε να εγγραφείτε στο PennyStocking Silver, θα έχετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη μου με πάνω από 6.000 βίντεο μαθήματα. Όταν μελετάτε τα μαθήματα βίντεο θα είναι ξεκάθαρο – θα δείτε πόσο προσαρμόσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Θα δείτε γιατί είναι σημαντικό να προσαρμοστείτε στο χρηματιστήριο.

Τι πιστεύετε για αυτήν την ανάρτηση; Σχόλιο παρακάτω, μου αρέσει να ακούω από όλους τους αναγνώστες μου

Η θέση Γιατί είναι κρίσιμης σημασίας να προσαρμοστεί στο χρηματιστήριο εμφανίστηκε αρχικά στις Timothy SykesSource link

قالب وردپرس

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here