Αργή καταχώρηση; Αποκτήστε Online Πωλήσεις Πηγαίνοντας με αυτές τις Τρεις Συμβουλές

0
7


Συμβαίνει σε κάθε διαδικτυακό μεταπωλητή σε κάποιο σημείο ή άλλο, υπάρχει ένα στοιχείο που απλά δεν φαίνεται να πουλάει! Υπάρχουν μερικοί ένοχοι για το γιατί συμβαίνει: υπερβολικός ανταγωνισμός για αυτό το στοιχείο, τιμολόγηση, εποχικότητα, θαμμένη αναζήτηση ή αδύναμη πληροφορία και εικόνες απεικόνισης. Ας ρίξουμε μια ματιά σε τρεις συμβουλές για να πάρει αυτή η καταχώρηση πηγαίνει, πηγαίνει … φύγει!

Ανανεώστε την καταχώριση

Εάν οι πωλήσεις έχουν μειωθεί ή έχουν σταματήσει τελείως, ξεκινήστε επαναλαμβάνοντας τη λίστα. είναι ένα εύκολο μέρος για να ξεκινήσετε. Ακολουθούν μερικές προτάσεις που πρέπει να θυμάστε:

Ελέγξτε τον ανταγωνισμό σας . Ποιοι είναι οι άλλοι που πωλούν αυτό το κομμάτι των εμπορευμάτων; Οι τιμές σας είναι πολύ υψηλές; Αν είναι, σκεφτείτε να το κατεβάσετε για να φτάσετε στην κορυφή της στοίβας ταξινόμησης των τιμών "χαμηλή προς υψηλή".

Χρησιμοποιήστε τα λόγια σας . Παρέχετε πλούσιες περιγραφές με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες. Θυμηθείτε, γράψτε αυτές τις περιγραφές για τα ανθρώπινα όντα – όχι για υπολογιστές ή μηχανές αναζήτησης. Κάντε τους τίτλους φιλικούς προς το χρήστη, προσπαθώντας να βρεθείτε στα παπούτσια του αγοραστή και πιθανόν ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο:

 • Μάρκα
 • Μοντέλο
 • Μέγεθος
 • Χρησιμοποιήστε εικόνες υψηλής ποιότητας . Εάν υπάρχει ζημιά, ρωγμές ή ελαττώματα – τους δείξτε! Εμφάνιση πολλών γωνιών του στοιχείου σας, τόσο περισσότερες εικόνες τόσο το καλύτερο. Για συμβουλές σχετικά με τον τρόπο λήψης των καλύτερων φωτογραφιών προϊόντων για μεταπώληση, διαβάστε το άρθρο Πώληση σε απευθείας σύνδεση; Ενισχύστε τις πωλήσεις με τις εξαιρετικές φωτογραφίες .

  Βελτιστοποιήστε την ορατότητά σας

  Εάν έχετε βελτιστοποιήσει την καταχώρισή σας και εξακολουθεί να μην κινείται, μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι οι δυνητικοί πελάτες σας δεν μπορούν να την βρουν. Έχετε ταφεί! Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ανεβάσετε το παιχνίδι σας στον τίτλο και τις λέξεις-κλειδιά της λίστας σας. Κάνετε κάποια έρευνα λέξης κλειδιού, τόσο στο δικό σας προϊόν όσο και στα προϊόντα του ανταγωνιστή σας, για να δείτε τι αποδίδει καλύτερα. Μάθετε τι αναζητούν οι πελάτες κατά την αναζήτηση αυτού του στοιχείου.

  Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να βελτιστοποιήσετε την καταχώρισή σας για αναζήτηση:

  • Αξιοποιήστε πλήρως τον μέγιστο τίτλο της πλατφόρμας (80 για το eBay, 200 για το Amazon)
  • Χρησιμοποιήστε σχετικές και λεπτομερείς λέξεις-κλειδιά στον τίτλο σας. Εάν χρειαστεί, επωφεληθείτε από τα εργαλεία λέξεων-κλειδιών για να έχετε το μέγιστο πλεονέκτημα από τον τίτλο σας.
  • Ελέγξτε τα δικά σας στατιστικά στοιχεία για να δείτε ποιες λέξεις-κλειδιά έχουν λειτουργήσει καλά στο παρελθόν και να τις χρησιμοποιήσετε ξανά.
  • Βεβαιωθείτε ότι η καταχώρισή σας είναι στην κατάλληλη κατηγορία και ότι εμφανίζεται στα δημοφιλή φίλτρα.

  Χρήση μάρκετινγκ

  Όταν οι λέξεις-κλειδιά και οι περιγραφές δεν είναι αρκετές, ίσως είναι καιρός να αποκτήσετε λίγη δημιουργικότητα για να προσελκύσετε την προσοχή των πελατών σας. Ορισμένες ιδέες μάρκετινγκ περιλαμβάνουν:

  • Δημιουργία ενημερωτικών δελτίων στη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για την ειδοποίηση πελατών για τα νεώτερα στοιχεία σας
  • Δημιουργία κοινωνικών διαφημίσεων και χαρακτηριστικών σε φόρουμ διακανονισμού
  • Δημιουργία εκπτώσεων, ειδικών προσφορών ή προσφορών
  • Αφαίρεση και επανεγγραφή στοιχείων γύρω από τις βασικές ημερομηνίες λιανικής, όπως οι αργίες

  Και μερικές φορές, απλά έρχεται κάτω στο χρονοδιάγραμμα. Μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή ή τόπος για το προϊόν. Αυτό μπορεί να απαιτήσει την περικοπή των ζημιών σας για τώρα, να σταματήσετε να πληρώνετε τα τέλη εκ νέου εισαγωγής και να προσπαθήσετε ξανά αργότερα. Ακριβώς επειδή η καταχώρισή σας δεν κινείται τώρα, δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει ποτέ. Για περισσότερες εκπαιδευτικές συμβουλές και επαγγελματικές συμβουλές για την αγορά και μεταπώληση, φροντίστε να επισκεφτείτε το ιστολόγιό μας Reseller Resources .

  Η ταχυδρομική αλληλογραφία εμφανίστηκε πρώτα στις B-Stock Solutions



  Source link

  قالب وردپرس

 • ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here